Banks: De hemmelige prinsesser

  1. Den magiske halskæde

Veninderne Charlotte og Mia får hver en magisk halskæde, så de kan mødes i De Hemmelige Prinsessers magiske verden for at blive oplært som ønskefeer. Men den onde prinsesse Poison forsøger at ødelægge deres gode gerninger

2. Delfineventyret

Charlotte og Mia er bedste veninder og hemmelige prinsesser. De skal lære at opfylde ønsker for andre. De skal hjælpe pigen, Emily med tre ønsker, der er bange for havet. Men den onde prinsesse Poison vil spolere det hele

3. Sommerlejr

Veninderne Mia og Charlotte bliver kaldt til Ønskestjerneslottet for at få en ny opgave. De skal hjælpe pigen Laura, som er på sommerlejr. Bare den onde prinsesse Poison ikke får held med at ødelægge Mia og Charlotte’s magi

4. Popprinsesse

harlotte og Mia mangler én diamant for at bestå første del af oplæringen som hemmelige prinsesser på Ønskestjerneslottet. De får til opgave at opfylde Sams ønske om at optræde i Talentjagten, men den onde Prinsesse Poison er igen på spil

Om forfatteren

Jutta har skrevet 204 artikler for Vamdrup skole 0.-6.kl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Unilogin Panel